Nowości Galicji

Menu sezonowe:

Chłodnik litewski z jajkiem (350 ml)  11 zł
Krem brokułowy z buraczaną gruszką, oliwą chili i płatkami migdałów (350 ml)  11 zł
Maczanka krakowska – plastry schabu duszone z cebulą w sosie własnym
z kminkiem i czosnkiem, przekładane kromkami kajzerki
(200 g)  17 zł
Sałatka z kurczakiem, rzodkiewką, marchewką, jabłkiem, pomidorkami koktajlowymi,
chipsami z ziemniaka, jajkiem na twardo, sosem majonezowo-chrzanowym
na mieszanych sałatach z winegretem
(350 g)  24 zł
Roladki z polędwicy wołowej faszerowane cukinią, papryką, chili i serem typu feta,
podawane z sosem serowo-jogurtowym z czosnkiem
oraz z miksem sałat z winegretem
(350 g)  35 zł
Beza przekładana kremem z serka mascarpone i sosem z czerwonych owoców
z malinami, podana z sosem angielskim, musem z truskawek i gałką lodów
(250 g)  17 zł